Om Oss

Vår affärsidé bygger på att alltid kunna erbjuda biljetter till alla populära evenemang i Sverige och Europa!


Nordicbiljett är ett registrerat företag som samarbetar med andra erfarna biljettförmedlare. Nordicbiljett har utvecklat ett avancerat köp- och försäljningssystem på andrahandsmarknaden. Vi ordnar biljetter till de mest populära evenemangen med hjälp av sponsorer och privatpersoner med bakgrund av många års erfarenhet. Våra kunder behöver varken ta ledigt eller ägna åtskilliga timmar åt att köa för biljetter till olika evenemang.


Nordicbiljett utvecklat ett unikt nätverk som gör att vi har tillgång till de bästa biljetterna och de mest populära och svåråtkomliga arrangemangen. Vår kundportfölj innehåller allt från stora multinationella företag till privatpersoner.


Nordicbiljett handlar med evenemangsbiljetter på en andrahandsmarknad, vi införskaffar biljetter även när det är utsålt och säljer dem till marknadspris, vilket i sin tur innebär att biljetterna kan bli dyrare eller billigare än ordinarie pris. Vår erfarna personal gör sitt absolut bästa för att ge våra kunder bästa möjliga service både före och efter sälj/köp av biljetter, oberoende av om våra kunder är stora företag eller privat personer, hos oss är alla våra kunder nyckel kunder. Genom vår webbsida Nordicbiljett.com eller via e-post: info@nordicbiljett.com kan vi svara på din förfrågan dygnet runt, 365 dagar av året. Nordicbiljett garanterar att du får svar på din förfrågan inom 48 timmar. Tveka inte att kontakta oss, även om du inte hittar just det du söker efter på webbsidan. Nordicbiljett genomför strikta kontroller av samtliga biljetter som vi vidareförmedlar. För att öka er trygghet lämnar vi aldrig ut information till tredje part om vilka biljetter vi tillhandahåller. Det viktigaste för oss är att alltid att ha NÖJDA kunder! Gör det lätt med Nordicbiljett.

Kontakt

Box 30

10120 Stockholm

Mobil: 0707817870

Telefon: 0868428887

E-Post: info@nordicbiljett.com

Bankigiro 812-7045