Frågor & Svar

Kundtjänst:

Kundtjänsten har öppet mån-sön 10.00-19.00 på telefon: 08-68 42 88 87 Mobil:0707817870 samt e-post: info@nordicbiljett.com

Hur kan ni sälja biljetter till ett evenemang som redan är utsålt?

Vi köper, byter och säljer biljetter på en andrahandsmarknad. Det innebär att biljetten redan är såld en gång av arrangörens ombud till företag, konsument eller tilldelad en sponsor av evenemanget

Hur kan man betala hos Nordicbiljett?

Nordicbiljett accepterar de vanligaste betalkorten tex, Visa, Mastercard Direct betalning Faktura.

Varför ska jag registrera mig för att köpa biljetter?

Det är viktigt vid nät- och postorderhandel att man lämnar namn, adress och telefonnummer för att kundservice ska kunna kontakta beställaren vid frågor angående ordern och naturligtvis för att ordern ska kunna skickas till beställaren. Dina uppgifter lämnas inte till andra företag.

Varför står det ett annat pris på biljetten än det jag har betalat till er?

Vi handlar på andrahandsmarknaden är biljetterna vi tillhandahåller redan sålda en gång. Det pris som står tryckt på biljetten är det pris som gällde när biljetten såldes i första hand. Vid utsålda och populära evenemang där efterfrågan är större än tillgången blir priserna ofta högre på andrahandsmarknaden. Det pris du betalar består till stor del av den kostnad och det arbete som krävs för att ordna så kallade svåråtkomliga biljetter till er.

Kan jag ångra mitt köp?

Köpt biljett återlöses ej.Alla köp är bindande. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte för kultur- eller idrottsevenemang (2 kap.§11) ej heller för påbörjade tjänster eller produkter med bäst-före-datum (§4). Förlorade biljetter ersätts ej.

Kan jag sälja mina biljetter till er?

Kontakta oss på info@nordicbiljett.com. Vi mailar tillbaka och säger till om vi är intresserade i dina biljetter. Försäkra dig om att du angivit alla relevanta uppgifter om evenemanget.

Vad innebär Singel / Singelplats?

Det innebär att platserna inom denna kategori är spridda platser. Det vill säga om ni köper flera biljetter som är märkta med "singel", är platserna inte allokerade ihop. Singelplatser är av den anledningen mycket billigare än ordinarie platser som är ihop.

Vi är 4 personer, får vi automatiskt sitta bredvid varandra?

Ja, står det inte singelplats eller enstaka plats så blir det platser ihop. Större sällskap kan vid platsbrist delas upp om 3 eller 4 personer i rad beroende på hur många biljetter det gäller.

Kan jag välja att hämta ut mina biljetter via ATG eller vid arenans biljettkassa?

Nej, vi har inget samarbete med varken ATG eller arenans biljettkassa. Däremot erbjuder vi till de flesta evenemang en service där vi har personal på plats som överlämnar beställda biljetter. Om ni väljer denna leveransmetod kommer ni i god tid att bli informerade om en mötesplats i anslutning till arenan.

Är det säkert att biljetterna ni säljer är äkta?

Ja, alla biljetter som passerat Nordic:s kontroll är garanterat äkta! Skulle något tekniskt fel uppstå vid arenan Ring oss 0707817870 så rycker vi ut och hjälper dig att komma in.

Varför kan jag inte se vilken plats som jag kommer blir tilldelad vid beställning?

Normalt delar vi upp sittplatserna i tre olika kategorier. Vi baserar kategoriseringen på vår egen och våra kunders tidigare erfarenheter från olika arenor. Har du speciella önskemål eller vill ha mer specificerat välkomnar vi dig gärna att kontakta vår kundtjänst. Du kan då få en närmare specifikation, men av sekretets- och säkerhetsskäl lämnar vi aldrig ut exakta stolsnummer innan beställning.

När kommer mina biljetter jag har beställt?

Debitering på ditt konto sker direkt. Det innebär att så snart biljetten är betald så kan vi garantera din plats till evenemanget. Beställningarna expedieras i turordning och efter matchning av platstyp och antal. Vid stor efterfrågan kan leveransen dröja något. Leverans sker senast samma vecka som evenemanget äger rum.

Vad innebär sista minuten leverans, samma dag som evenemanget äger rum?

Du hämtar dina köpta biljetter på ett utlämningsställe, som ligger i anslutning till aktuell arena. Vi kontaktar dig innan med information om exakt plats och tid.