Konserter

32 artiklar

 • PARTYNEXTDOOR 1/3-2018 ANNEXET
  Kanadensiska stjärnan PARTYNEXTDOOR kommer till Annexet i Stockholm den 1 mars, 2018. Köp din biljett NU!
 • NIALL HORAN 25/4-2018 Fryshuset
  NIALL HORAN, FLICKER WORLD TOUR 2018! Den 20 oktober släpps Niall Horans efterlängtade debutalbum Flicker och nyligen släpptes singeln "Too Much To Ask". Idag meddelar världsstjärnan att han åker på en omfattande turné, "Flicker World Tour 2018", med stjärnskottet Julia Michaels som gäst! Senast Niall var i Sverige blev det en succé - och den 25 april på Fryshuset lär inte göra någon besviken! I vår startar "Flicker World Tour 2018" - på hemmaplan i Dublin, den 12 mars. Och den 25 april blir det Stockholm tur - en av vårens höjdpunkter! Som en del av världssensationen One Direction har Niall Horan sålt över 70 miljoner skivor - och solokarriären är redan en succé. Singlarna "This Town" och "Slow Hands" har båda sålt platinum och den senare har av Billboard omnämnts som en av årets bästa låtar. Köp din biljett till Niall Horan på Fryshuset i Stockholm den 25 april 2018!
 • ROGER WATERS 18/8-2018 FRIENDS ARENA
  Roger Waters återvänder till Europa 2018 med den banbrytande nya turnén Us + Them. Han kommer ge oss höjdpunkterna från hela hans långa karriär - allt från Pink Floyd till hans kritikerrosade nya album Is This the Life We Really Want?. Roger Waters konserter är kända för att vara extraordinära, med toppmoderna produktioner och fantastiskt ljud. Denna turné är inget undantag, efter månader av noggrann planering och stora visioner kommer den mäktiga showen inspirera publiken och ta med dem på en musikalisk resa. Köp din biljett till Roger Waters på Friends Arena i Stockholm den 18 augusti 2018!
 • THE CHAINSMOKERS 9/3-2018 Tele2 Arena
  Grammy-belönade duon The Chainsmokers går idag ut med datum för deras europeiska turné under nästa år: ‘Euro Memories...Do Not Open Tour'. Turnén kommer till Sverige och Tele2 Arena fredag den 9 mars 2018. The Chainsmokers, bestående av Alex Pall och Drew Taggart, har utvecklats till en dominerande musikalisk kraft med en mångsidig repertoar av låtar som har gjort dem till samtidens hetaste artister/producentduo. Med ett unikt sound som når långt över indie- och popgränser har deras låtar och remixer toppat i listorna världen över. Globalt har The Chainsmokers haft över 9,4 miljarder låtstreams och deras debutalbum "Memories ... Do not Open" har streamats över 1,4 miljarder gånger. Köp din biljett till The Chainsmokers på Tele2 Arena i Stockholm den 9 mars 2018!
 • PARTYNEXTDOOR 26/2-2018 Koncerthuset Studie Köpenhamn
  Kanadensiska stjärnan PARTYNEXTDOOR kommer till Koncerthuset Studie 1 i Köpenhamn den 26 februari 2018. Köp din biljett NU!
 • D’Angelo 19/3-2018 ANNEXET
  R&B-ikonen D’Angelo återvänder till Sverige för konsert på Annexet i Stockholm den 19 mars! Efter sin turné “Voodoo Tour” 2001, bestämde D’Angelo att han skulle dra sig tillbaka från rampljuset under en längre tid. Och det gjorde han. Det var inte förrän 2014 som världen fick höra av D’Angelo igen. Albumet “Black Messiah” var inte avsedd att släppas då, men på grund av den eskalerande situationen av polisvåld i USA, bestämde D’Angelo att släppa det politiska laddade albumet som ett uttalande om den spända situationen i landet. I samband med albumsläppet gav han sig ut på en lyckad Europaturné. Köp din biljett NU!
 • Marcus & Martinus 16/2-2018 Ericsson Globe
  Förra gången de norska supertvillingarna besökte Sverige sålde biljetterna till Ericsson Globe slut på endast 14 minuter. I februari återvänder de till sina fans med nytt låtmaterial och massa nya erfarenheter i bagaget. MOMENTS TOUR - som även kommer till Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike och Schweiz - når Stockholm och Ericsson Globe den 16 februari. Stockholm är den enda svenska staden som Marcus & Martinus besöker den här turnén. Åldersgräns Fri ålder i hela arenan förutom Golden Circle-biljetter som har 12 års åldergräns. Köp din biljett Nu!
 • Marcus & Martinus 12/2-2018 Spektrum Oslo
  Förra gången de norska supertvillingarna besökte Sverige sålde biljetterna till Ericsson Globe slut på endast 14 minuter. I februari återvänder de till sina fans med nytt låtmaterial och massa nya erfarenheter i bagaget. MOMENTS TOUR - som även kommer till Danmark, Finland, Norge, Tyskland, Österrike och Schweiz - når Stockholm och Ericsson Globe den 22 februari. Oslo är den enda svenska staden som Marcus & Martinus besöker den här turnén. Åldersgräns Fri ålder i hela arenan förutom Golden Circle-biljetter som har 12 års åldergräns. Köp din biljett Nu!
 • SAM SMITH 19/4-2018 Ericsson Globe
  Redan då Sam Smith, i oktober 2012, introducerade sig själv för omvärlden genom att ta i från tårna i refrängen på Disclosures singel ”Latch”, stod det klart att vi hade att göra med en sångare utöver det vanliga. Resten är modern pophistoria. 2014-års efterlängtade albumdebut ”In The Lonely Hour” samt hitsinglarna ”Money On My Mind” och ”Stay With Me” toppade listor runt om i världen – bland annat nådde Sam Smith den svenska albumlistans förstaplats Då Sam Smith tidigare i höstas släppte låten ”Too Good At Goodbyes” fick han sin hittills största singelframgång i Sverige och passade samtidigt på att öka förväntningarna på den nya skivan ”The Thrill of it All”, som släpps 3 november. Med det nya albumet i ryggen kommer Sam Smith till Ericsson Globe 19 april Köp din biljett NU!
 • BRYAN ADAMS 27/4-2018 MALMÖ ARENA
  Multimiljonsäljande världsstjärnan Bryan Adams är tillbaka! Hans “The Ultimate Tour” kommer till Sverige för tre arenakonserter i Sverige i april. Fredagen den 27 april spelar han i Malmö Arena, lördagen den 28 april i Partille Arena i Göteborg och söndagen den 29 april i Ericsson Globe i Stockholm. Köp din biljett NU!
 • BRYAN ADAMS 28/4-2018 PARTILLE ARENA GÖTEBORG
  Multimiljonsäljande världsstjärnan Bryan Adams är tillbaka! Hans “The Ultimate Tour” kommer till Sverige för tre arenakonserter i Sverige i april. Fredagen den 27 april spelar han i Malmö Arena, lördagen den 28 april i Partille Arena i Göteborg och söndagen den 29 april i Ericsson Globe i Stockholm. Köp din biljett NU!
 • BRYAN ADAMS 29/4-2018 ERICSSON GLOBE
  Multimiljonsäljande världsstjärnan Bryan Adams är tillbaka! Hans “The Ultimate Tour” kommer till Sverige för tre arenakonserter i Sverige i april. Fredagen den 27 april spelar han i Malmö Arena, lördagen den 28 april i Partille Arena i Göteborg och söndagen den 29 april i Ericsson Globe i Stockholm. Köp din biljett NU!
 • THE KILLERS 24/2-2018 ericsson globe
  Nu är det klart att ett av de största rockbanden på denna sidan millennieskiftet - amerikanska The Killers - kommer till Sverige för en konsert på Ericsson Globe i Stockholm den 24 februari. Konserten är en del av nya turnén Wonderful Wonderful Tour. Bandet släpper sitt femte album, och deras första på fem år, "Wonderful Wonderdul" nu på fredag den 22 september. Albumet är producerat av GRAMMY-belönade Jacknife Lee i bandets egna studio i Las Vegas och i Jacknifes studio i Los Angeles. Albumet har redan genererat framgång med första singeln "The Man" som toppat radiolistor runt om i hela världen.
 • Kendrick Lamar 3/03-2018 Ericson Globe
  Kendrick Lamar kommer till Europa med sin THE DAMN. TOUR under våren 2018. Stockholm och Ericsson Globe står på tur lördag den 3 mars vilket blir hans första arenakonsert någonsin i Sverige! Grammy-nominerade James Blake öppnar konserten!
 • ED SHEERAN 14/7-2018 Friends Arena Stockholm
  Nu är det klart Ed Sheeran återvänder till Sverige redan nästa år då han beger sig ut på en enorm sommarturné! Den 10:e juli intar han Ullevi i Göteborg och den 14 juli är det dags för Friends Arena i Stockholm. Stå inte utan biljetter denna gång utan nu finns möjligheten att Förboka biljetter redan idag och betala efter att ni mottagit biljetterna! Säkrare blir det inte! Tagga en kompis du vill ha med till Ed Sheeran nästa sommar! Vi ses där!
 • FOO FIGHTERS 5/6-2018 ULLEVI
  Foo Fighters gjorde nyligen en hemlig spelning i Stockholm för att fira in nya albumet Concrete and Gold – det var en spelning där de tog vid där det höll på att ta slut när Dave Grohl bröt benet på scen 2015. Nu återvänder bandet till samma scen, nästa sommar väntar nämligen en ny spelning på Ullevi för det amerikanska rockbandet. 5 juni intar de Ullevi nästa sommar. köp din biljett idag!
 • Paul Simon 30/6-2018 Ericsson Globe
  Paul Simon meddelar idag att han åker ut på sin allra sista turné – ”Homeward Bound – The Farewell Tour”. Turnén når Sverige och Stockholm lördagen den 30 juni då denna legendariska artist och låtskrivare gör sin sista konsert på svensk mark i Ericsson Globe.
 • GUNS N’ ROSES 21/7-2018 Ullevi
  Guns N' Roses "Not In This Lifetime Tour" visar inga tecken på att sakta ner - med över en miljon biljetter sålda bara i Europa i år (inklusive en slutsåld och kritikerhyllad konsert på Friends Arena 29 juni) åker de vidare på en europeisk sommarturné 2018 som avslutas i Sverige, i Göteborg, på Ullevi!
 • Metallica 5/5-2018 Ericsson Globe
  Metallica kommer till Sverige för två konserter 2018! Idag presenterar de Europadelen av sin "WorldWired Tour" som de är ute på just nu. Turnén följer släppet av succéalbumet "Hardwired... To Self-Destruct" från i höstas och landar i Stockholm för två konserter i Ericsson Globe den 5 och 7 maj 2018. Säkra din biljett Nu!
 • Metallica 7/5-2018 Ericsson Globe
  Metallica kommer till Sverige för två konserter 2018! Idag presenterar de Europadelen av sin "WorldWired Tour" som de är ute på just nu. Turnén följer släppet av succéalbumet "Hardwired... To Self-Destruct" från i höstas och landar i Stockholm för två konserter i Ericsson Globe den 5 och 7 maj 2018. Säkra din biljett Nu!
 • ED SHEERAN 10/7-2018 Ullevi Göteborg
  Nu är det klart Ed Sheeran återvänder till Sverige redan nästa år då han beger sig ut på en enorm sommarturné! Den 10:e juli intar han Ullevi i Göteborg och den 14 juli är det dags för Friends Arena i Stockholm. Stå inte utan biljetter denna gång utan nu finns möjligheten att Förboka biljetter redan idag och betala efter att ni mottagit biljetterna! Säkrare blir det inte! Tagga en kompis du vill ha med till Ed Sheeran nästa sommar! Vi ses där!
 • ED SHEERAN 11/7-2018 Ullevi Göteborg-EXTRA
  Nu är det klart Ed Sheeran återvänder till Sverige redan nästa år då han beger sig ut på en enorm sommarturné! Den 10:e juli intar han Ullevi i Göteborg och den 14 juli är det dags för Friends Arena i Stockholm. 11:e-juli EXTRA Konsert Stå inte utan biljetter denna gång utan nu finns möjligheten att Förboka biljetter redan idag och betala efter att ni mottagit biljetterna! Säkrare blir det inte! Tagga en kompis du vill ha med till Ed Sheeran nästa sommar! Vi ses där!
 • EMINEM 2-7-2018 FRIENDS ARENA
  EMINEM TILL FRIENDS ARENA! Den 2 juli, 2018 landar hiphopens bäst säljande artist genom tiderna, Eminem, på Friends Arena. Konserten blir Eminems första liveframträdande i Sverige sedan 2001. Förra året intog Eminem Storbritannien och Reading- och Leedsfestivalerna med en mäktig headlinespelning. NME kallade spelningen för en triumf, och The Telegraph gav honom fem stjärnor av fem möjliga. 2014 blev Eminem den första rapparen att sälja ut stora Wembley Stadium i London.