Konserter

4 artiklar

 • FOO FIGHTERS 5/6-2018 ULLEVI
  Foo Fighters gjorde nyligen en hemlig spelning i Stockholm för att fira in nya albumet Concrete and Gold – det var en spelning där de tog vid där det höll på att ta slut när Dave Grohl bröt benet på scen 2015. Nu återvänder bandet till samma scen, nästa sommar väntar nämligen en ny spelning på Ullevi för det amerikanska rockbandet. 5 juni intar de Ullevi nästa sommar. köp din biljett idag!
 • GUNS N’ ROSES 21/7-2018 Ullevi
  Guns N' Roses "Not In This Lifetime Tour" visar inga tecken på att sakta ner - med över en miljon biljetter sålda bara i Europa i år (inklusive en slutsåld och kritikerhyllad konsert på Friends Arena 29 juni) åker de vidare på en europeisk sommarturné 2018 som avslutas i Sverige, i Göteborg, på Ullevi!
 • ED SHEERAN 10/7-2018 Ullevi Göteborg
  Nu är det klart Ed Sheeran återvänder till Sverige redan nästa år då han beger sig ut på en enorm sommarturné! Den 10:e juli intar han Ullevi i Göteborg och den 14 juli är det dags för Friends Arena i Stockholm. Stå inte utan biljetter denna gång utan nu finns möjligheten att Förboka biljetter redan idag och betala efter att ni mottagit biljetterna! Säkrare blir det inte! Tagga en kompis du vill ha med till Ed Sheeran nästa sommar! Vi ses där!
 • ED SHEERAN 11/7-2018 Ullevi Göteborg-EXTRA
  Nu är det klart Ed Sheeran återvänder till Sverige redan nästa år då han beger sig ut på en enorm sommarturné! Den 10:e juli intar han Ullevi i Göteborg och den 14 juli är det dags för Friends Arena i Stockholm. 11:e-juli EXTRA Konsert Stå inte utan biljetter denna gång utan nu finns möjligheten att Förboka biljetter redan idag och betala efter att ni mottagit biljetterna! Säkrare blir det inte! Tagga en kompis du vill ha med till Ed Sheeran nästa sommar! Vi ses där!